Gina Tricot Gina Tricot

Gina Tricot er en svensk motekjede som tilbyr spennende og feminin mote til kvinner i mer enn 30 land. Siden starten i 1997 har vi hatt en eksplosjonsartet vekst, og vi har i dag 180 butikker i fem europeiske land og over 2000 ansatte. Vi brenner for mote og har som målsetting å tilby kundene en ny og interessant shoppingopplevelse – uansett hvor ofte de handler. Vi fortsetter å ekspandere og retter hele tiden blikket fremover for å se hvordan vi kan utvikle oss som internasjonal moteaktør.


Visual Merchandiser Gina Tricot Torgallmenningen


Vi åpner Flagship butikk på Torgallmenningen vinteren 2018.

I den anledning søker vi nå deg som brenner for kreativitet, og som har en genuin sans for form og farge.

Som vår Visual Merchandiser for vår nye butikk på Torgallmenningen i Bergen blir du hovedansvarlig for at Gina Tricots konsept visualiseres og optimaliseres i butikk. I nært samarbeid med butikksjef og andre medarbeidere blir din oppgave å utvikle butikken etter dens spesifikke forutsetninger, og på den måten styrke Gina Tricot som varemerke. Stillingen er en 100 % fast stilling.

Vi søker deg som er fleksibel, engasjert og som liker å arbeide i team. Vi ser at du legger stor vekt på og interesserer deg for varenes eksponering fra et salgssynspunkt. Arbeidserfaring som Visual Merchandiser, dekoratør eller butikkommunikatør med gode referanser er et krav.

Ta sjansen på å arbeide i et spennende og utviklende miljø med gode karrieremuligheter der du har store muligheter til å påvirke. Gjennom intern opplæring kan vi stimulere den enkeltes personlige utvikling og få medarbeidere som vokser i takt med virksomheten. Vi på Gina Tricot etterstreber en "vi-følelse" i alle ledd, fra hovedkontor til butikk.

Du kan søke via linken ved å sende oss en kortfattet presentasjon av deg selv sammen med din CV. Ved spørsmål er du velkommen til å kontakte HR- ansvarlig Inger Kåsin Halvorsen på tlf. 468 01 951

 
 

Send søknad ]   [ Skriv ut ]
Fylke:
Hordaland

Jobbtype:
Fast

Heltid/Deltid:
Heltid

Arbeidstid:
Dag

Søknadsfrist:
Omgående

Tiltredelse:
Etter avtale

Arbeidssted:
Bergen

[ Send søknad ]

Kontaktpersoner:
Inger Kåsin Halvorsen

Hjemmeside:
http://www.ginatricot.com