Gina Tricot

Gina Tricot är en svensk modekedja som erbjuder spännande och feminint mode till kvinnor i över 30 länder. Sedan starten 1997 har vi växt explosionsartat och har idag 180 butiker i fem europeiska länder, samt över 2000 anställda. Vi har en stark passion för mode och har som målsättning att erbjuda kunder en ny, intressant shoppingupplevelse – oavsett hur ofta de handlar. Vi fortsätter att expandera och blickar ständigt framåt för att se hur vi kan utvecklas som internationell modeaktör.Butikschef


Butikschef Falun

Ta chansen att arbeta i en spännande och utvecklande miljö med god karriär möjligheter där du har stor chans att påverka.

Gina Tricot söker nu en Butikschef till vår butik i Falun.

Vi söker nu dig som har ett brinnande intresse för mode och trender men lika viktigt är att du förstår processerna som skapar nöjda kunder och lönsamma affärer. Att du älskar försäljning och service.

Som vår nya Butikschef är det av yttersta vikt att du hanterar rollen som ledare och har god kunskap och förmåga att coacha och entusiasmera personal samt driva försäljningen framåt.

Vi söker dig som har:

  • Flera års erfarenhet från försäljning och service, gärna inom detaljhandeln
  • Tidigare erfarenhet av ledarskap är en merit
  • Arbetat med avtal och kollektivavtal inom HAF
  • Stort intresse för försäljning och nyckeltal

För att lyckas i rollen är du duktig på att leda, kommunicera samt engagera andra och gillar att vara en del av ett team. Du är öppen för förändringar och kan ta egna initiativ inom givna ramar. Vidare är du positiv, målinriktad samt flexibel. Du trivs med att arbeta i högt tempo och kan prioritera under korta ledtider.

Ta chansen att arbeta i en spännande och utvecklande miljö med goda karriärs möjligheter där du har stor chans att påverka. Vi på Gina Tricot eftersträvar en ”vi-känsla” i alla led, från huvudkontor till butik.

Ansök via länken genom att skicka en kortfattad personlig presentation och ditt Cv.

Om du har några frågor kontakta Regionchef Anna-Karins Sellstedt:

Mail anna-karin.sellstedt@ginatricot.com eller på telefon 070-5101834.

Tjänsten är tillsvidare med 33 timmar i veckan, varierande arbetstider. Vi tillämpar provanställning enligt kollektivavtal.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 19 januari 2018.

 

 
 

Skicka ansökan ]   [ Skriv ut ]
Län:
Gävleborg

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Anställningsgrad:
Deltid

Arbetstider:
Varierande arbetstid

Sista ansökningsdag:
2018-01-19

Tillträde:
enligt övernskommelse

Arbetsplats/placeringsort:
Falun

[ Skicka ansökan ]

Kontaktpersoner:
annakarin sellstedt
tfn: +46 0705101834

Företagets hemsida:
http://www.ginatricot.com