Gina Tricot

Gina Tricot er en svensk modekæde som tilbyder spændende og feminin mode til kvinder i mere end 30 lande. Siden starten i 1997 har vi haft en eksplosiv vækst, og vi har i dag 180 butikker i fem europæiske lande og over 2000 ansatte. Vi brænder for mode og har som målsætning at tilbyde kunderne en ny og interessant shoppingoplevelse - uanset hvor ofte de handler. Vi fortsætter ekspansionen og retter hele tiden blikket fremad for at se hvordan vi kan udvikle os som aktør på det internationale modemarked.Assisterende butikschef Herning

Assisterende butikschef 30 timer


Til vores butik i Herning Centret, søger vi en assisterende butikschef 30 timer ugentligt.

Mangler du lige lidt efaring med ledelse af butik, og har du lyst til på sigt at blive butikschef i Ginatricot? Kan du gå forrest med energi og entusiasme? Så har vi her en rigtig god jobmulighed for dig.

Som assisterende butikschef får du i tæt samarbejde med butikschefen ansvar for den daglige ledelse af vores flotte butik. Ligeledes skal du være en støtte til butikschefen i de administrative opgaver. Det meste af din tid, bruger du som en synlig leder i butikken, der deltager i den daglige drift. Du motiverer dine kollegaer igennem dit eget høje engagement.

At arbejde hos Gina Tricot er ikke bare et job. Det er snarere en indstilling, en holdning til mode, til mennesker og til omverdenen. For at du skal få succes, kræves der både kvikke tanker og kvikke ben.

Du skal naturligvis have en brændende interesse for mode og trends, men det er lige så vigtigt, at du formår at tage et ansvar for butikkens drift og personale, især i butikschefens fravær. Erfaring som salgsassistent med ansvar i modebutik er en fordel.

Gina Tricots tilbud til dig:

  • Gode karrieremuligheder 
  • Sundhedsforsikring
  • Pensionsordning
  • God personalerabat

Søg jobbet via vores hjemmeside www.ginatricot.dk. Send en kortfatttet ansøgning sammen med dit CV via linket "ansøgning"

Ved spørgsmål til jobbet kan du kontakte regionchef Christina Knudsen på telefon 60229885. 

Vi udvælger løbende, så send din ansøgning så hurtigt som muligt. For mere information om Gina Tricot se www.ginatricot.com

 
 

Send ansøgning ]   [ Printvenlig version ]
Region:
Region Midtjylland

Jobtype:
Fast

Arbejdstid:
Deltid

Arbejdsdage:
Varierende arbejdstider

Ansøgningsfrist:
05-02-2018

[ Send ansøgning ]

Yderligere oplysninger fås hos:
Christina Knudsen
Mobil: +45 60229885

Hjemmeside:
http://www.ginatricot.com