Gina Tricot

Butikksjef Gina Tricot Torvbyen, Fredrikstad

Vi søker nå etter en engasjert og driftig butikksjef til vår flotte butikk på Torvbyen i Fredrikstad.

Vi ønsker naturligvis at du skal ha en brennende interesse for mote og trender, men like viktig er det at du forstår prosessene som skaper tilfredse kunder og lønnsomme forretninger. Det er helt avgjørende at du takler rollen som leder og har gode kunnskaper og evnen til å veilede og skape entusiasme blant personalet og til å drive salget fremover. Tidligere erfaring fra butikkdrift med eget personal- og resultatansvar er et krav.

Som butikksjef i vår butikk på Torvbyen blir du en viktig brikke i et selskap som stadig vokser og utvikler seg. Ta sjansen på å arbeide i et spennende og utviklende miljø med gode karrieremuligheter der du har stor sjanse til å påvirke. Samhørighet er viktig for oss, og derfor etterstreber vi en "vi- følelse" i alle ledd, fra hovedkontor til butikk. Gjennom intern opplæring kan vi stimulere den enkeltes personlige utvikling og få medarbeidere som vokser i takt med virksomheten. 

Høres dette interessant ut? Du kan søke ved å sende oss en kortfattet presentasjon av deg selv sammen med din CV, søk via linken her.

Om du har spørsmål er du velkommen til å kontakte regionsjef Christine Andersen på 454 50 062

Del på:
Fylke:
Østfold
Jobbtype:
Fast
Heltid/Deltid:
Heltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
Omgående
Tiltredelse:
01.08.2018
Arbeidssted:
Fredrikstad
Kontaktpersoner:
Christine Andersen
Tilbake til toppen