Gina Tricot

Visual Merchandiser Århus C

Visual Merchandiser Århus C

At arbejde hos Gina Tricot er ikke bare et job. Det er snarere en indstilling, en holdning til mode, til mennesker og til omverdenen. For at du skal få succes, kræves der både kvikke tanker og kvikke ben.

Til Gina Tricots butik i Århus city, søger vi en Visual merchandiser på fuld tid. Som visual merchandiser vil du få ansvaret for, at Gina Tricots koncept visualiseres og optimeres i vores butikker.  Du skal i tæt samarbejde med butikschefen og det øvrige personale udvikle butikken ifølge vores koncept, tilpasset dens særlige forudsætninger.

Vi forventer at du:

- Kan lave attraktive og sælgende vinduer/dukker

- Tager ansvar for at sortiment, nye varer og trends vises i butik, og rykker kontinuerligt rundt på varerne i hele butikken.

- Udfører kampagner og aktiviteter i butik i forbindelse med TV kampagner og andre markedsføringstiltag.

 

Du er fleksibel, har højt tempo, er kreativ, har fornemmelse for form og farve og kan lide at indgå i butiksteamet. Du følger i samarbejde med butikschefen dagligt op på varernes omsætningshastighed og placering, og har dermed en vigtig rolle for at opnå butikkens resultat. Vi ser gerne at du har minimum 2 års erfaring fra lignende stillinger.

Ved spørgsmål kontakt Butikschef dorte.melgaard@ginatricot.com.

Mail din ansøgning med CV via vores hjemmeside http://www.ginatricot.dk/ . Klik dig ind på det aktuelle job du søger og linket "ansøgning".  For mere information om Gina Tricot se www.ginatricot.com

Del på:
Region:
Region Midtjylland
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Heltid
Arbejdsdage:
Varierende arbejdstider
Ansøgningsfrist:
30-11-2018
Arbejdssted:
Århus C
Tilbage til toppen